, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Over Paula

Foto van PaulaFoto van PaulaFoto van Paula

Na een oplei­d­ing Mode & Kled­ing en studie Toerisme ging ik de wereld ont­dekken als stew­ardess. Door zoveel ver­schil­lende cul­turen, zoveel ver­schil­lende mensen en zoveel kleuren, raakte ik geïn­spireerd door het unieke van elk mens. Een eerste indruk bepaalt vaak wat je denkt over die per­soon. Maar is deze indruk wel juist?

Ieder mens heeft een eigen ver­haal, een eigen per­soon­lijkheid én ook zijn/haar eigen kleuren. Hoe kan iemand tot alleen één seizoen­stype behoren als nie­mand dezelfde com­bi­natie heeft van huid, haar en ogen?  Hoe ver­schil­lend zijn we en hoe logisch is het dat dit tot uit­drukking komt in ons eigen kleuren­palet? Bij Art of Image vond ik wat ik zocht en vol­gde ik de meest pro­fes­sionele oplei­d­ing tot kleurstyl­ist. Deze toon­aangevende oplei­d­ing in com­bi­natie met het unieke soft­waresys­teem geeft mij de mogelijkheid om op maat vast te stellen welke kleur­nu­ances jou laten stralen.

Door de kracht van kleur te ervaren raakte ik nog meer gepas­sioneerd door kleuren, hoe kleuren voor je werken, wat ze voor je kun­nen beteke­nen. Door deze passie is het reizen een ont­dekkingsreis gewor­den naar sjaals met de meest prachtige kleuren­com­bi­naties en ben ik nog meer geïn­spireerd ger­aakt om je te laten zien hoe groot het effect is van bepaalde tin­ten en hoe je met wat kleine truc­jes er nog mooier uit zult zien!

In mijn kleu­rad­viezen neem ik graag de tijd voor mensen en vind ik het belan­grijk een goede sfeer te creëren, waarin je je op je gemak voelt en kunt geni­eten. Met mijn energie, ent­hou­si­asme, open­heid en oog voor detail ver­heug ik me er op om jou te mogen helpen het beste uit jezelf te halen!

Plattegrond naar Impressionize

Klik hier voor grote afbeelding