, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })

Kleurenanalyse

Hoe komt het dat die ene kleur wel bij je past en de andere totaal niet? Een kleu­rad­vies helpt je het beste uit jezelf te halen door kleuren te dra­gen die je eigen schoonheid ver­sterken. Samen gaan we op zoek naar jouw mooiste kleuren in kled­ing, haar, make-up en acces­soires en zoeken we kleuren­com­bi­naties die je per­soon­lijkheid het beste onderstrepen.

Impres­sion­ize gelooft in het unieke van elk mens, en daarom kijken we verder dan de veel toegepaste indel­ing van de 4 seizoen­stypes:  lente, herfst, zomer en win­ter. We werken met het gea­vanceerde analy­sesys­teem van Art of Image dat uitkomst biedt voor mensen die bewuster om willen gaan met hun uiter­lijk en imago. Met behulp van 850 kleuren­stro­ken in com­bi­natie met een soft­wareap­pli­catie kun­nen we exact bepalen welke kleuren overeenkomen met de natu­urlijke tint van huid, haar en ogen.

Met analyse­doeken laten we zien wat goede en slechte kleuren voor je uit­stral­ing beteke­nen. Het is ver­rassend om te zien dat bij het dra­gen van de juiste kleuren je huid er frisser uitziet, dat vlekken en rimpels min­der zicht­baar zijn en dat je ogen gaan stralen!
Na deze unieke analysemeth­ode krijg je een per­soon­lijk make-up advies waar­bij je deze op sub­tiele wijze, in je mooiste kleuren, leert aan­bren­gen. Om de kleure­n­analyse hele­maal com­pleet te maken kun je een per­soon­lijk kleuren­palet bestellen met jouw 42 beste kleuren. Dit kleuren­palet wordt spe­ci­aal voor je samengesteld  en wordt in een 2de con­sult aange­bo­den. Tij­dens deze afspraak leggen we je in detail uit hoe de waaier is opge­bouwd en hoe je de waaier het beste kunt gebruiken.

Tevens is het mogelijk om aan de hand van de analyse een haarpalet voor je samen te stellen met jouw 13 beste haarkleuren. Een hand­ige tool om makke­lijk je haarkleur te bepalen bij de kapper.

Ga voor de meest per­fecte kleure­n­analyse en laat zien wie je bent!  Klik hier voor de tarieven

Plattegrond naar Impressionize

Klik hier voor grote afbeelding